Hoog gevoeligheid

Hoog gevoeligheid


 

Onze Trainers

Hoog gevoeligheid willen we graag met jou bespreken. Op deze vind je een trainer van de 'Hallo, ik ben Gwen®' Academie bij jou in de buurt! (klik op de button) of bekijk hieronder al onze trainers per provincie.

Onze trainers zijn allemaal zelfstandige professionals en vullen de thema's en visie uit het boek 'Hallo, ik ben Gwen' aan met hun eigen 'uniekheid' en waardevolle kennis, specialisme en ervaringen uit hun eigen praktijk. Zij kunnen tevens inspelen op (specifieke) wensen van (zakelijke) opdrachtgevers, waardoor de mogelijkheid bestaat om een workshop 'op maat' te laten verzorgen (binnen de kaders van de 'Hallo, ik ben Gwen®' Academie). Elke trainer verzorgt persoonlijk het hele traject van het begin tot het (succesvolle) eind.

Neem contact op met een van de  trainers, voor meer informatie en/of het maken van een afspraak voor een workshop met inspiratie!

Er is nu ook een mogelijkheid, om naast het volgen van workshops, persoonlijk Advies & Begeleiding van onze HSP Specialisten te krijgen. Je kiest hierbij zelf: moment, duur, plaats en HSP Specialist! Bezoek ons ook eens op de HSP Advieslijn,  via www.hsplijn.nl

Daarnaast komt er ook binnenkort een HSP Samen website,  kennis delen en ontvangen is het thema van 2018, zie hiervoor www.hsp-samen.nl

Je bent van harte welkom!


 

 

hoog gevoelig

HSP forum


 

Onze Trainers per provincie