Hallo, ik ben Gwen® Academie

Thema’s Hoog Gevoeligheid & Anders Leren

Nieuwsbrieven

Nieuwsbrief Hallo, ik ben Gwen (Academie) - 3 februari 2019

Nieuwsbrief Hallo, ik ben Gwen (Academie) - 24 februari 2019

Lieve allemaal,

Dit is de 1e nieuwsbrief van 2019 en hierin delen wij graag onze groei tot nu toe en onze nieuwe uitdagingen voor dit jaar met jullie.

Onze GROEI tot nu toe en nieuwe uitdagingen

Vorig jaar was een waardevol jaar van behoorlijke groei voor ons, waarbij wij vertegenwoordigd zijn geweest op de ThuiszittersTOP 2018, waar founder Barbara Veer het boek ‘Hallo, ik ben Gwen’ mocht uitreiken aan de ministers Slob (Onderwijs) en De Jonge (o.a. Zorg) alsook op het HSP Congres 2018, waar wij een workshop hebben verzorgd. Daarnaast hebben wij diverse workshops mogen geven op scholen, aan IB-ers, op PABO’s en aan ouders en kinderen/tieners. En samengewerkt met diverse andere organisaties zoals o.a. De Broekriem.

Ook voor 2019 verwachten wij weer bij deze grote evenementen aanwezig te zijn en onze activiteiten verder uit te breiden o.a. in samenwerking met de organisaties Actief Ouderschap & Humanitas op weg naar de gewenste olievlekken in elke stad en dorp.

Onze visie, in de vorm van het boek ligt al, naast de zojuist genoemde ministers die gaan over onderwijs en zorg in ons land, bij oud Kinderombudsman en founder van het Thuiszitterspact Marc Dullaert, alsook bij de huidige Kinderombudsvrouw Margrite Kalverboer. Evenals bij de landelijke top van Humanitas, diverse maatschappelijke organisaties en een aantal schoolleiders die de noodzaak van de verandering inzien.

Daarbij is het boek al meer dan 1500x verkocht via onze verkoopkanalen. 

En er is meer… naast onze eigen workshop voor diverse doelgroepen op het gebied van (hoog) gevoeligheid en anders leren hebben wij in samenwerking met onze trainer Renate van Klaveren onlangs een nieuwe workshop ontwikkeld, deze heet de POWER Workshop. Deze workshop is ook gericht op het onderwijs.

In de klas bespreken wij op inspirerende en interactieve wijze een actueel onderwerp en laten wij tieners & kinderen ervaren wat de voordelen en nadelen hiervan zijn. Alsook welke positieve gevolgen een (hernieuwde) keuze kan opleveren. Met als doel een intrinsieke bewustwording, wat maakt dat tieners & kinderen vanuit zichzelf (hernieuwde) keuzes maken ten aanzien van dit onderwerp. Dit in tegenstelling tot ‘verbieden en straffen’

Onze eerste pilot met deze workshop vindt in februari 2019 plaats op een school in Nederland en daarna wordt de workshop verder uitgerold in het hele land. Klik voor meer informatie over de POWER workshop hier.

Ook bieden wij dit jaar intervisies aan voor diverse doelgroepen. Een initiatief van een andere trainer van ons, Irene Jansen-Dirkx. Klik voor meer informatie over intervisies hier

OPROEP: HSP Trainers en Coaches gezocht!

Wij kijken heel erg uit naar bovenstaande uitdagingen dit jaar en zoeken nog in elke stad en dorp nieuwe HSP trainers en/of coaches. Dus heb je tot nu toe getwijfeld of je je eigen missie wil en kan integreren met je werk of eigen praktijk?Twijfel niet langer en sluit je bij ons aan! Of stuur dit bericht door als tip naar iemand anders.

Bekijk onze Linkedin pagina voor deze oproep en/of kijk op halloikbengwenacademie.nl/doe-mee/ en stuur ons een bericht om meer informatie over de academie en de vorm ervan via: info@halloikbengwenacademie.nl 

Nieuwe Linkedin groep

Speciaal voor o.a. kinder- en tiener coaches die hoog gevoeligheid en anders leren ook in hun begeleiding meenemen hebben wij via Linkedin een nieuwe groep aangemaakt. Om samen onze krachten te kunnen bundelen en meer bewustwording te verspreiden. Stuur ons ook een uitnodiging en doe mee!

Ben jij zelf geen trainer of coach en wil je toch meehelpen aan ons avontuur? Dat is altijd mogelijk! In de vorm van Ambassadeur, door eens een verhaaltje over ons te schrijven in een blog of artikel (stuur ons een bericht : ) of door de link naar onze hsp-webshop te delen op je eigen website, waardoor je zelf ook nog iets kan bijverdienen.


Je bent welkom!

Lieve groet,
Het team van Hallo, ik ben Gwen / Hallo, ik ben Gwen Academie

Lieve allemaal,

Wij hebben iets nieuws in ons aanbod en daar zijn wij super trots op! En dat willen wij graag ook met jou vieren!

Wat is er nieuw?

Vanuit de ‘Hallo, ik ben Gwen Academie” hebben wij de POWER workshop ontwikkeld, speciaal voor het onderwijs.

In de klas bespreken wij op inspirerende en interactieve wijze een actueel onderwerp en laten wij tieners & kinderen zelf ervaren wat de voordelen en nadelen hiervan zijn. Alsook welke positieve gevolgen een (hernieuwde) keuze kan opleveren.

Met als doel een intrinsieke bewustwording, wat maakt dat tieners & kinderen vanuit zichzelf (hernieuwde) keuzes maken ten aanzien van dit onderwerp.

Dit in tegenstelling tot ‘verbieden en straffen’!

Het onderwerp ‘mobieltjes op school’

De eerste POWER workshop die wij aanbieden is ‘Mobieltjes op school‘.

De afgelopen weken hebben wij diverse succesvolle try-outs met deze workshop gehad, waaronder gisteren bij het IBBO Barnsteen te Ede.

Dat heeft ons alleen nog maar enthousiaster gemaakt, vanwege de feedback en reacties van de leerkrachten en de kinderen/tieners zelf. Kortom, het sloeg aan!

WIN deze POWER Workshop voor bij jou op school of in de klas!

Wil jij ons ook in je klas of op school uitnodigen?

Dan zijn er twee opties:

a. Schrijf onderaan de post op onze Linkedin of per email naar info@halloikbengwenacademie.nl dat jij mee wilt doen aan deze win-actie en waarom! (schrijf een mooie motivatie) en wie weet komen wij binnenkort bij jou in de klas/op school.

Iedereen kan meedoen aan deze actie, waaronder Schooldirecteuren, Interne Begeleiders, Leerkrachten, Ouders, Tieners & Kinderen.

De verloting betreft 1 POWER workshop ‘mobieltjes op school’ in 1 klas (max. 40 tieners/kinderen) gedurende 1 lesuur.

Na 1 april 2019 krijgt de winnende school/klas bericht en zullen wij deze uitslag communiceren via social media.

b. Vraag vrijblijvend meer informatie op over deze POWER workshop en/of nodig ons ook in jouw klas, school, organisatie of groep. Dit kan via: info@halloikbengwenacademie.nl

Zie voor meer informatie onze website.

Nieuwe Linkedin groep – HSP Professionals

Speciaal voor o.a. HSP Professionals en kinder- en tiener coaches/begeleiders hebben wij via Linkedin een nieuwe groep aangemaakt. Om samen onze krachten te kunnen bundelen en meer bewustwording te verspreiden. Stuur ons ook een uitnodiging en doe mee!

Ben jij zelf geen trainer of coach en wil je toch meehelpen aan ons avontuur? Dat is altijd mogelijk! Kijk eens op DOE MEE!

Vorige Nieuwsbrief
Vorige Nieuwsbrief gemist? Bekijk deze dan hier.

Je bent welkom!

Lieve groet,
Het team van Hallo, ik ben Gwen / Hallo, ik ben Gwen Academie

Nieuwsbrief Hallo, ik ben Gwen (Academie) - 7 april 2019

Nieuwsbrief Hallo, ik ben Gwen (Academie) - 6 juli 2019

De mei vakantie komt er weer aan en naast een mooi aanbod om het boek of ebook met 10% korting te kunnen bestellen, hebben wij ook weer ander inspirerend nieuws! Dit delen wij graag met jou : )

Filmpje met een tip van Renate over de mobiele telefoon

 
(Klik op het plaatje om naar het filmpje te gaan)

 

Kijk op onze website en vraag ook de workshop aan, voor op school, in de klas of samen met een groep ouders of professionals! Stuur ons een bericht via: info@halloikbengwenacademie.nl En/of kijk en meld je aan via de website van Renate. Voor leerkrachten, professionals én ouders!

 

En de winnaar van onze WIN-ACTIE workshop ‘mobieltjes op school’ is…

            

Nogmaals van harte gefeliciteerd Erna! Inmiddels zijn de afspraken al gemaakt met de betreffende school cbs Bargeweide in Eefde, dus daar kunnen ze Renate binnenkort verwelkomen en gaan ze er samen iets moois van maken!


 

Inspirerend – onze professional Irene

Onze academie bestaat uit professionals die in eerste instantie ‘de wereld een stukje mooier willen maken’ en dit doen zij o.a. door workshops en voorlichtingen namens onze academie te verzorgen. In elke stad en dorp in Nederland, op scholen, voor ouders, tieners en kinderen. Alsook aan professionals.

Irene is naast onze trainer, ook fractie assistent van de PvdA in Rijswijk en zij maakt zich met haar partij hard voor met name de thuiszitters. Met hart en ziel voor onze mooie generatie kinderen.

 Zij verspreidt onze visie en boodschap dus niet alleen binnen de academie, maar ook (vrijwillig) in de politiek. Je vindt haar laatste blog hier.


 

Actie 10% korting op het boek ‘Hallo, ik ben Gwen’

(Klik op het plaatje om naar de actie te gaan)

 

Fijne paasdagen!

 
Namens ons team en onze trainers wensen wij jou hele fijne paasdagen en een zonnige meivakantie toe!

Lieve groet,

Het team van Hallo, ik ben Gwen / Hallo, ik ben Gwen Academie

Lieve allemaal,

Hierbij onze nieuwsbrief van halverwege het jaar alweer : )

Je vindt in deze nieuwsbrief een oproep voor Professionals op het gebied van HSP & Anders Leren om je bij onze mooie academie aan te sluiten, een verwijzing naar een mooi artikel over 5G om meer bewustwording te creëren geschreven door 2 van onze professionals, alsook een leuke evaluatie van de POWER workshop ‘mobieltjes’ door Renate. 

Daarnaast een artikel over het boek ‘Hallo, ik ben Gwen’, een boek voor meer bewustwording voor het hele gezin tijdens de aankomende zomervakantie. En de mogelijkheid om van de schrijfster van dit boek en onze founder, Barbara Veer, aanvullende begeleiding en coaching te ontvangen. 

Voor Thuiszitters, Jongeren, Ouders, Volwassenen & Professionals

Veel leesplezier!


Professionals gezocht ♥️

De maatschappij vraagt om JOU ♥️ HSP (en anders leren) niet bezien vanuit het hoofd, maar vanuit het HART.

Verbind jouw praktijk, kennis en ervaring met onze missie en geef daarnaast je skills en praktijk een boost.

In de maand September 2019 start onze introductieworkshop voor nieuwe professionals én kan je deelnemen aan ons landelijke samenZIJN en gelijk de andere professionals van de academie ontmoeten.

Lees meer op onze Linkedin pagina

Stuur ons een berichtje via info@halloikbengwenacademie.nl of stuur dit bericht door aan mensen die je kent en die mogelijk ook geïnteresseerd zijn. Sharing = Caring ♥️


5G & Mobiel

Onze professionals Geertje Swart & Sharita Chedi hebben een mooi artikel geschreven over 5G en de (gezondsheids)gevolgen hiervan. Zowel vanuit wetenschappelijk, politiek als spiritueel opzicht bekeken.

Het artikel heet: 5G kiezen we voor technologie of voor onze gezondheid? en vind je via onze Linkedin pagina

Meer bewustwording verspreiden wij door onze POWER workshops, o.a. over de mobiele telefoon op scholen en aan ouders. 

Een leuke terugkoppeling van de POWER workshop gegeven door onze professional Renate op een basisschool in Eefde vind je hier met de titel ‘Die mobiel les was COOL’


Neem het boek ‘Hallo, ik ben Gwen’ mee op vakantie

Bewustwording voor het hele gezin! Zie ook dit artikel : )


Aanvullende begeleiding & coaching van Barbara Veer

Wist je dat je als aanvulling op het boek ‘Hallo, ik ben Gwen’ ook begeleiding & coaching van Barbara Veer kunt krijgen?

Geen alternatieve tekst opgegeven voor deze afbeelding

Voor Thuiszitters, Jongeren, Ouders, Volwassenen & Professionals

Kijk eens op www.coachingbybarbara.nl voor het aanbod.


Namens ons team en onze professionals wensen wij jou een hele fijne en zonnige zomervakantie toe! Geniet ervan!

Lieve groet,

Het team van Hallo, ik ben Gwen / Hallo, ik ben Gwen Academie

Nieuwsbrief Hallo, ik ben Gwen (Academie) - 28 juli 2019

Nieuwsbrief Hallo, ik ben Gwen (Academie) -

Lieve allemaal,

Er is supermooi nieuws!

Want … vanaf vandaag kan je ook de verdieping op het boek ‘Hallo, ik ben Gwen’ kopen! Deze verdieping is bedoeld om jou weer in contact te brengen met jouw innerlijke deel, waar ook in het boek ‘Hallo, ik ben Gwen’ over geschreven staat.

Dit innerlijke deel is als een innerlijke TOMTOM, dat jou kan helpen op je pad naar meer Authenticiteit en Bewustwording, bij o.a. het maken van keuzes en om (weer) dichtbij jezelf te blijven.

Als je de verbinding met het innerlijke deel weer maakt, worden je eigen gevoel en intuïtie meer leidend, in plaats van dat je alles alleen vanuit je hoofd beziet en gaat beslissen. Als je dit steeds meer gaat volgen, dan zal je zien dat dit je ook rust geeft, want de antwoorden zitten tenslotte al in jezelf. Daarnaast ervaar je een gevoel van veiligheid in jezelf, dat jou innerlijk verder kan versterken. 

Juist als je hoog gevoelig bent, is dit de sleutel van ‘last’ naar ‘gave’. 

Kijk voor meer informatie op www.coachingbybarbara.nl 

of bestel direct via onze webshop

Je kunt het introductiefilmpje ook hier via youtube bekijken.

 

Lieve groet,

Het team van Hallo, ik ben Gwen / Hallo, ik ben Gwen Academie

Welkom! Wij verzamelen gegevens om onze dienstverlening te kunnen aanbieden en verbeteren. Met je bezoek aan onze website stem je in met ons Privacy Beleid en Cookie gebruik