Leerkrachten / Professionals

 

Versterkt worden in je professionele begeleiding van (hoog) gevoelige kinderen?

Onze workshops zijn een waardevolle aanvulling op je eigen kennis en ervaringen


 

Wat kan je van de workshop verwachten?

Maak dieper kennis met het thema ‘Hoog gevoeligheid’ en leer de verschillende uitingen, die ‘prikkels’ op kinderen hebben, herkennen. Zodat je hierdoor een nog betere begeleiding aan kinderen kan bieden.

Maak ook dieper kennis met jezelf. Wie ben jij en wat straal jij uit?

Een mooie balans tussen het hoofd en het gevoel is belangrijk om naast de vele doelstellingen ook jezelf en de kinderen te kunnen blijven ‘zien’.

Bijvoorbeeld om te zien, dat kinderen jou en wat jij uitstraalt kunnen spiegelen in hun gedrag. En dat kinderen verschillende leerstijlen hebben en soms een andere aanpak nodig hebben.  

Het stellen van nieuwe of andere randvoorwaarden zorgt er nog meer voor, dat kinderen kunnen blijven wie ze werkelijk zijn en vaker eigen keuzes kunnen gaan maken. 

Een kind dat ‘gezien’ en begrepen wordt  zal natuurlijker meebewegen met hetgeen van hem of haar gevraagd wordt en dat geeft rust aan beiden kanten.

Tijdens de workshop is het ook mogelijk om een casus van jezelf in te brengen, waardoor er op een  gemeenschappelijke manier aandacht en hulp geboden wordt.


 

Onze workshop is een belevenis, dat draait om kennisoverdracht, ondersteuning, ervaren & bewustwording.

Geef jezelf en eventueel je collega’s nu op! Om met ons deze reis te makenVraag een van onze trainers bij jou in de buurt vrijblijvend om meer informatie, prijzen en startdata. Je vindt ze hier op de kaart van Nederland

Of stuur ons een bericht via : info@halloikbengwenacademie.nl


 

 

Download hier onze flyer

 

 

 

Digitaal Certificaat