EVENTS

Hoe bekend ben jij, als begeleider van kinderen, met (hoog) gevoelige en anders lerende kinderen?

Dit is echt een vraag, die steeds meer leeft binnen scholen en gezinnen, bij eigenlijk alle begeleiders van kinderen.

Hooggevoeligheid wordt steeds meer erkend en herkend, zelfs op wetenschappelijk gebied inmiddels. Wat maakt dat de uitingen van het hooggevoelig zijn alternatieve etiketten overbodig maakt. Dat is een mooie doorbraak!

Maar hoe zit het dan precies met hooggevoelig zijn en al deze onnodig etiketten? En wat kunnen we allemaal wel bereiken, als we bijvoorbeeld meer inzicht krijgen in hooggevoelige en anders lerende kinderen. Wij vertellen u hier graag meer over, want het betreft een voor deze tijd onmisbare aanvulling op uw eigen waardevolle kennis en ervaringen. Daarnaast zult u merken dat u met deze kennis meer rust creëert binnen in uzelf en bij de kinderen.

Wie?

De Hallo, ik ben Gwen Academie® is een landelijke initiatief van diverse professionele begeleiders van kinderen. Zij hebben hun krachten, kennis en ervaringen samengebracht met één uniform doel:

“Meer bewustwording creëren ten behoeve van (hoog) gevoelige en anders lerende kinderen in Nederland. Op scholen, voor leerkrachten, ouders en andere (professionele) begeleiders van kinderen. En hierbij gelijktijdig begeleiders van kinderen te versterken in hun ‘rol’.”

Wat?

De trainers van de Hallo, ik ben Gwen Academie® zijn momenteel allerlei Events aan het opstarten voor scholen, leerkrachten en andere professionele begeleiders van kinderen en ouders die op zoek zijn naar meer verdieping op het onderwerp.

De trainers van de Hallo, ik ben Gwen Academie® maken tijdens deze Events graag kennis met u en vertellen in grote lijnen iets meer over (hoog) gevoelige en anders lerende kinderen en over welke mogelijkheden tot verdieping er zijn.

Waar en Wanneer?

Klik hier voor onze agenda  van onze Events en meld je aan!