Hallo, ik ben Gwen® Academie

Thema’s Hoog Gevoeligheid & Anders Leren

Doe mee!

Onze academie groeit & bloeit. En de visie, onderwerpen en boodschap uit het boek ‘Hallo, ik ben Gwen‘ (www.halloikbengwen.nl) worden steeds verder verspreid! 

Het doel van onze ‘missie’ is om in elke stad en elk dorp bewust meer informatie over (hoog) gevoelige en anders lerende jongeren te delen. Zodat zij meer ruimte krijgen om zichzelf te kunnen zijn en keuzes vanuit hun eigen gevoel te mogen gaan maken. Waardoor zij vervolgens onze samenleving kunnen gaan ‘vernieuwen’ met hun eigen inzichten en talenten.

Dit doen wij o.a. door voorlichting, workshops en intervisie te geven aan scholen, professionele begeleiders van kinderen, ouders en aan tieners & kinderen zelf. Inmiddels zijn er verschillende ambassadeurs en trainers verspreid over het land actief en zijn wij ook altijd op zoek naar nieuwe ambassadeurs en  trainers die ons in deze missie komen ondersteunen.

Doe jij ook mee?

Je kunt o.a. kiezen uit onderstaande opties of door ons een bericht sturen met je eigen ideeën en suggesties via info@halloikbengwenacademie.nl, die zijn namelijk altijd welkom!

Wij geven (kosteloos) voorlichting of een korte introductie over het onderwerp Hoog gevoeligheid & Anders Leren

Organiseert jouw organisatie een open dag of een bijeenkomst waarbij je ons graag wilt uitnodigen? 

Heb je zelf plannen om iets te gaan organiseren om onze missie verder te laten groeien?

Of weet jij iets bij jou in de buurt waar wij mogen langskomen en meer bewustwording kunnen gaan verspreiden?

Je bent welkom om een aanvraag te doen.

Wil jij op je eigen manier, binnen je eigen netwerk of regio onze missie onder de aandacht brengen? Word dan onze Ambassadeur!

Dit kan door regelmatig onze Informatie & Events te delen, het bestaan van het boek ‘Hallo, ik ben Gwen’ alsook onze workshops onder de aandacht te brengen.

Zowel via social media alsook door warme contacten en het op zoek gaan naar waardevolle connecties in de omgeving.

Zo maak jij als Ambassadeur de weg voor ons vrij waardoor de olievlekken van bewustwording nog sneller kunnen gaan groeien.

Ben jij een (professionele) HSP trainer of coach (of anderszins) en wil jij als aanvulling op je eigen praktijk ons team komen versterken met jouw waardevolle inzet?

Dan ben je van harte welkom!

Wij bieden naast een licentie ook mooie platforms waarop je jouw werk nog meer tot bloei kan laten komen.

Daarnaast hebben wij een heel waardevol fijn intern netwerk, waarbij we elkaar helpen groeien.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

Welkom! Wij verzamelen gegevens om onze dienstverlening te kunnen aanbieden en verbeteren. Met je bezoek aan onze website stem je in met ons Privacy Beleid en Cookie gebruik