Ouders / Begeleiders

 

Meer handvatten en verdieping in je dagelijkse begeleiding van (hoog) gevoelig kinderen?

Wij bieden dit allemaal in onze workshops.


 

Wat kan je van de workshop verwachten?

Maak kennis met het thema ‘Hoog gevoeligheid’ en leer de ‘prikkels’, die van invloed kunnen zijn op het gedrag van jouw (kind)eren te herkennen, zodat jij hier nog beter op kunt inspelen bij hun dagelijkse begeleiding.

Maak ook dieper kennis met jezelf. Wie ben jij en wat straal jij uit?

Door kennis te nemen op welke manier jouw intuïtie nog meer versterkt kan worden, kan er een mooie balans tussen je hoofd en je gevoel ontstaan.

Deze balans is belangrijk om naast de doelstellingen van het dagelijkse leven, ook jezelf en jouw kinderen te kunnen blijven ‘zien’.

Bijvoorbeeld om te zien, dat jouw kind(eren) jou en wat jij uitstraalt kan spiegelen in zijn of haar gedrag. En dat kinderen verschillende manieren van leren hebben en soms (op school) een andere aanpak nodig hebben.  

Het stellen van nieuwe of andere randvoorwaarden zorgt er nog meer voor, dat jouw kind(eren) kan blijven wie hij of zij werkelijk is,  vaker eigen keuzes kan gaan maken wat de zelfvertrouwen zal doen groeien, zijn of haar talenten beter naar voren kan brengen, beter mee kan komen op school etc.

Een kind dat ‘gezien’ en begrepen wordt  zal natuurlijker meebewegen met hetgeen van hem of haar gevraagd wordt en dat geeft rust aan beiden kanten.

Ook wordt er een ‘vernieuwende’ visie aangedragen over de huidige generatie kinderen en de nieuwe manier van begeleiden.

Tijdens de workshop is het eventueel ook mogelijk om een casus van jezelf in te brengen, waardoor er op een  gemeenschappelijke manier aandacht en hulp geboden wordt.


 

Onze workshop is een belevenis, dat draait om kennisoverdracht, ondersteuning, ervaren & bewustwording.

Geef jezelf en eventueel anderen nu op! Om met ons deze reis te maken. Vraag een van onze trainers bij jou in de buurt vrijblijvend om meer informatie, prijzen en startdata. Je vindt ze hier op de kaart van Nederland

Of stuur ons een bericht via : info@halloikbengwenacademie.nl 


 

 

Download hier onze flyer

 

 

 

Digitaal Certificaat